رد شدن به محتوای اصلی

آنفلوانزا، 12 مدرسه كردستان را تعطيل كرد


مقامات مسئول امور بهداشتي كردستان مي‌گويند كه شيوع بيماري آنفلوانزاي نوع «آ» در اين استان در كنترل و وضعيت استان به لحاظ شيوع و شمار مبتلايان در حال حاضر مناسب است.

آنان همچنان هشدار مي‌دهند كه نبايد شهروندان در اتخاذ شرايط پيشگيرانه جدي و انجام توصيه‌هاي بهداشتي كوتاهي كنند. از165 بيمار مبتلا به آنفلوانزاي «آ» در كردستان، تنها 13 نفر بستري شده‌اند كه يك نفر آنان نيز از شهروندان كرمانشاهي است و در بيمارستان شهر كامياران تحت معالجه قرار گرفته است.

دكتر «فرزام بيدارپور»، معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: سقز، بيجار، قروه، مريوان، كامياران و سنندج شهرستان‌هايي بوده‌اند كه بيماران مبتلا به آنفلوانزا در آنها ديده شده و تحت درمان قرارگرفته‌اند.

نخستين‌بار با بازگشت يك حاجي 25 ساله سنندجي از سفر حج در تيرماه امسال، اين بيماري در كردستان ديده شد. آخرين آمار رسمي وزارت بهداشت نشان مي‌دهد كه تا پايان هفته گذشته شمار مبتلايان به آنفلوانزا در كشور به 2 هزار و 153 نفر و شمار افرادي‌كه بر اثر ابتلا به آنفلوانزاي «آ» فوت شده‌اند به 33 نفر رسيده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: براساس پيش‌بيني‌هاي كارشناسان، اين بيماري 6 ماه تا 2 سال آينده همچنان مي‌تواند در حال شيوع باشد. اين بيماري نخستين‌بار سال 1918 به‌نام آنفلوانزاي اسپانيايي در جهان گسترش يافت.

آنفلوانزاي هنگ‌كنگي، آسيايي و خوكي ديگر نام‌هايي است كه در دوره‌هاي مختلف براين بيماري ويروسي نهاده شده است.اين مقام بهداشتي مي‌گويد كه هم‌اكنون در بيمارستان‌هاي كردستان اتاق هاي«آي.سي.يو»، ايزوله با تهويه منفي و ايزوله تنفسي ايجاد كرده‌اند و براي مقابله با اين بيماري در آمادگي كامل به‌سر مي‌برند.

وي كودكان زير 12 سال، سالمندان بالاي65 سال، ديابتي‌ها، افراد مبتلا به فشار خون و بيماران قلبي و سرطاني را از جمله گروه‌هاي پرخطر در معرض اين بيماري نام برد و گفت: افراد اين گروه‌ها بايد بيشتر مسائل بهداشتي را براي جلوگيري از ابتلا به آنفلوانزا رعايت كنند.

از سوي ديگر رئيس سازمان آموزش و پرورش كردستان تاييد كرد: آنفلوانزاي فصلي، 10 مدرسه را در سنندج و 2 مدرسه را نيز در مريوان به تعطيلي كشانده است. او گفت اين مدرسه‌ها با هماهنگي با دانشگاه علوم پزشكي كردستان به تناسب از 3 روز تا يك هفته تعطيل شده‌اند.

منبع: همشهري



نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

با یادآوری رخدادهای بد زندگی، خویش را نیازاریم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

خراب کاشانه ای که با نابودی شادی دیگران، بنا شده باشد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی اُرُد شادی را در بی بندوباری نمی بیند، شادی آرزوی پاک همه آدمیان است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی سرزمین شاد را، هیچ شکستی، ناتوان نمی سازد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی غم، سیاهچال توانایی هاست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی ستایش غم، تمجید از مرگ است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی سرزمین غمزده، میراثی برای آیندگان ندارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی از آدمیانی که به دنبال غم هستند، باید هراسید. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی از دیگران نخواهیم، رخدادهای اندوهناک گذشته خویش را برایمان بازگویند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی از شنیدن آهنگ ها، داستان ها و رویدادهای غم انگیز، دوری کنیم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی از مردم غمگین، نمی توان امید بهروزی و پیشرفت کشور را داشت. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی اندوه گذشته را نباید خورد، که بیماری ساده را، کشنده می کند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی آدم غمزده، توان نگهبانی از دستاوردهای خویش را ندارد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی با یادآوری رخداده...

نکته های آموزنده

" هرگز کسی که استعداد خوبی در تایپ کردن دارد پروفسور نخواهد شد!!!" . لوسی اسمیت " زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!!" . فرد هند فاین " بدي را با عدالت پاسخ دهيد، مهرباني را با مهرباني" . كنفوسيوس " در پشت هیچ در بسته ای ننشینید تا روزی باز شود . راه کار دیگری جستجو کنید و اگر نیافتید همان در را بشکنید" . ارد بزرگ " اگر قرار است انسان روزی تعادل روحی خود را از دست بدهد و بشکند بهتر آن است که در جوانی باشد چرا که بعد از آن محکمتر وقدرتمند تر زندگی خواهیم کرد!" . آرید هالاند " زندگی کردن چون مجموعه ای ست از لایه های زیرین یک سازنده گی عاشقانه ایست که دوباره و دوباره در طول زندگی بازسازی می شود اینرا زمانی باور می کنی که آنرا امتحان کرده باشی!!!" . بیورنست یئرن " انسان آن چیزی خواهد شد که خود باور دارد!" . أودنه ساندروُل " هر چیزی که بیرون از محدوده آبرو باشد جز شکست وتباهی نتیجه ای نخواهد داشت!!" . سامر سومروم " اگر می خواهی بزرگ شوی ، از کردار نیک...

آنچه محمد صالح ابوسعیدی درباره تربیت فرزند گفت

محمد صالح ابوسعیدی : این را باید بدانیم که سرنوشت بچه بدست خود ما و مسئول انحراف و بد اخلاقی او نیز خود ما هستیم محمد صالح ابوسعیدی : ارزش فرد بستگی به پرورش ماهرانه قوا و استعدادهای طبیعی او در خردی دارد . محمد صالح ابوسعیدی : خوب یا بد بچه هر چه هست مخلوق رفتار ماست . هر موقع که می خواهیم به بچه خود پر خاش کنیم و او را سرزنش دهیم باید اول بخود پرخاش کنیم که چون یک حیوان با بچه رفتار کرده و او را بیچاره ساخته ایم. محمد صالح ابوسعیدی : میزان بدبختی و مصیبتی که در اثر بی خبری از احتیاجات اساسی بچه ناشی می شود خارج از حد تصور است . بسیاری از اشتباهاتیکه ما در زندگی می کنیم فقط بخود ما صدمه می زند اما اشتباهاتیکه والدین در مورد تربیت اولاد مرتکب می شوند نه تنها بخود آنها و اولا آنها بلکه به جامعه نیز ضررهایی جبران ناپذیر وارد می آورد. محمد صالح ابوسعیدی : والدینی که سعی می کنند از هرچه خود محروم بوده اند اولاد را با نصیب سازند از این حقیقت غافل هستند که آنچه که مطلوب آنها در کودکی بوده مناسب حال بچه نیست . متوجه نمی شوند که بچه به نسلی غیر از نسل آنها تعلق دارد و حال و مقتضیات...